spetterdisco

Cursus Activiteiten Begeleiding

Er wordt gewerkt per schoolperiode, waarbij een trainer van Jelloo op een vaste dag per week naar de opleiding komt om de cursus te verzorgen aan een specifieke klas. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 1 lesuur, maar er kan ook worden gekozen voor een cursus bestaande uit 9 bijeenkomsten.

De student maakt kennis met diverse activiteitenvormen en kan organisatievormen op correcte wijze toepassen.

Trainer 2 Ballonnen Training Schminken

Onderdelen van de cursus

De cursus Activiteiten Begeleiding heeft o.a. de volgende onderdelen:

  • Activiteitenvormen; wat voor soort activiteiten zijn er allemaal? Denk bijvoorbeeld aan de Kidsclub, sport- en spelactiviteiten, maar ook tochten, outdoor- en educatieve activiteiten.
  • Structuur van een activiteit; de student leert dat elke activiteit is opgebouwd volgens een zelfde principe.
  • Organisatievormen; om een activiteit in goede banen te leiden, is een strakke organisatie belangrijk.
  • Systemen; roulatie-. uitdaag-, en afvalsysteem en hoe zet je deze in?
  • Creatieve teamindeling en teammarkering; hoe kan je teams op een speelse en creatieve manier indelen? Onze trainers leren het de cursisten!

Als afsluiting van deze cursus krijgen de deelnemers een case m.b.t. een te organiseren activiteit. Ze werken zelf een voorstel uit en maken een globaal draaiboek.  Uiteraard wordt er uitgebreid geëvalueerd en beoordeeld. Na afloop ontvangen de cursisten een certificaat. 

Trainer

Sfeer en gezelligheid leren creëren

Wil jij jouw studenten de fijne kneepjes van activiteiten begeleiding bijbrengen, dan sluit deze cursus van Jelloo goed aan. Heb je zelf nog specifieke wensen, laat het dan zeker weten. Voor elke opleiding of studie maken wij een programma-op-maat.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Interesse in deze cursus?

Meer klanten die onze cursussen volgen