Jelloo scholen

Over Jelloo

Opleidingsbedrijf Jelloo wil een structurele bijdrage leveren aan het goede gevoel van jouw gasten tijdens hun vrijetijdsbesteding. Dit doen we door studenten en medewerkers in de vrijetijdssector te trainen. Jelloo bestaat uit een aantal vaste kernkrachten met daar omheen een kwaliteitsnetwerk van ongeveer tien freelancers in heel Nederland. Door deze werkwijze hebben we een landelijke dekking, blijven de vaste lasten laag en kunnen we jou scherpe tarieven bieden.

Onze cursussen, workshops en presentaties bieden wij aan bij bedrijven en scholen. We verzorgen ook graag jouw incompany training over bijvoorbeeld beleving, gastvriendelijkheid en klachtvriendelijkheid. Ook op MBO en HBO opleidingen verzorgen we cursussen op het gebied van recreatie, toerisme, evenementen, welzijn, wellness, onderwijs en sport & bewegen.

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of school? Neem dan zeker, geheel vrijblijvend, contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact met ons op

logo

Goede Sfeer Groep

Jelloo maakt deel uit van de Goede Sfeer Groep. Deze bestaat verder uit: 


Dankzij de bundeling van onze krachten in de Goede Sfeer Groep kunnen wij een compleet pakket bieden aan animatie van hoog niveau, evenementen met enthousiaste begeleiding, professionele opleidingen en een unieke module voor het programmeren, inschrijven en verhuren. Alles is te combineren, maar natuurlijk is het ook mogelijk om één van onze diensten af te nemen, net waar wij jou mee kunnen helpen!

Goede sfeer laat zich organiseren!
 

Ontdek de Goede Sfeer Groep hier