Beleving stelt nieuwe eisen aan recreatiepersoneel

Uitgangspunt van de belevingseconomie binnen de recreatiesector is dat gasten niet meer betalen voor een lapje gras van honderd vierkante meter. Het verblijf moet bijzonder zijn. Gasten zoeken een stukje geluk. Dat betekent dat dienstverlening zich niet meer puur kan richten op het faciliteren van een overnachting. Het vraagt een andere mentaliteit en een ander gedrag van alle medewerkers binnen de recreatiesector.

In aanvulling op het boek “Aan het werk! – beleving stelt nieuwe eisen aan personeel” organiseert Jelloo incompany bedrijfstrainingen en cursussen voor MBO en HBO opleidingen omtrent dit thema. Dit kan variĆ«ren van een workshop tot een volledig cursusprogramma.

Voor bedrijven die het personeel uitbetalen volgens de CAO Recreatie, is de subsidieregeling van KIKK recreatie van toepassing op zes van onze trainingen, doordat Jelloo een KIKK recreatie erkende opleider is.

Voor leerlingen binnen MBO en HBO cursussen levert deze erkenning het voordeel op dat ze erkende certificaten kunnen verdienen bij het goed afronden van de cursussen.

Meer info? Stuur even een mail naar info@jelloo.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

“Jelloo verzorgt alle trainingen voor onze recreatie-entertainers en recreatieleiders. Door de enthousiaste trainers en profesionele aanpak worden onze mensen uitstekend voorbereid op het recreatiewerk.
Doordat Jelloo ook SFR erkend is, krijgen onze mensen een erkend diploma. Dit is niet alleen erg positief voor ons bedrijf, maar het heeft ook zeker een toegevoegde waarde voor de entertainers!”
Bram Minnes, de Animatie Compagnie