spetterdisco

Cursus Animatie Vaardigheden

Er wordt gewerkt per schoolperiode, waarbij een trainer van Jelloo op een vaste dag per week naar de opleiding komt om de cursus te verzorgen aan een specifieke klas. Er kan worden gekozen voor een cursus van 5 bijeenkomsten, maar ook een cursus van 10 bijeenkomsten.

De studenten maken in eerste instantie kennis met "animatie". Wat is het precies, wie heeft er al wel eens iets mee gedaan of gezien? En waar was dat en vond je het leuk?

Trainer 2 Knutselen Training Spel Sport

Onderdelen van de cursus

De cursus Animatie vaardigheden heeft o.a.de volgende onderdelen

  • Ballon modelleren; we leren je verschillende figuren maken, maar ook hoe je de ballonfiguren kunt gebruiken in de animatie.
  • Minidisco; dé hit op elke camping, maar ook op scholen, verenigingen en andere feestjes. Hoe doe je dit en hoe zorg je ervoor dat iedereen mee gaat doen?
  • Schminken; uitleg over de soorten schmink, overige materialen en de werkwijze.
  • Sfeervol spelbegeleiden en presenteren; hoe leg je duidelijk, maar ook sfeervol uit aan de doelgroep wat de bedoeling is? Dat leren we bij dit onderdeel!
  • Publiciteit; hoe breng je de activiteiten onder de aandacht op de camping of het vakantiepark? Door middel van publiciteit! Hoe je dat doet, leren wij je.
  • Goochelen; wanneer kan goochelen gebruikt worden en natuurlijk gaan we goocheltrucs oefenen!


Als afsluiting van deze cursus organiseren de deelnemers zelf een kinderfeestje met een echte doelgroep kinderen. Uiteraard wordt er uitgebreid geëvalueerd en beoordeeld. Na afloop ontvangen de cursisten een certificaat.

Training Albeda 2

Sfeer en gezelligheid leren creëren

Wil jij jouw studenten de fijne kneepjes van animatie bijbrengen, dan sluit deze cursus van Jelloo goed aan. Heb je zelf nog specifieke wensen, laat het dan zeker weten. Voor elke opleiding of studie maken wij een programma-op-maat.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Interesse in deze cursus?

Meer klanten die onze cursussen volgen